Az M4 lehetősége a Jobbik sikere!

Volner János június 9-i, ceglédi sajtótájékoztatója többek között az M4 autópálya megépítéséről, valamint a Jobbik, brókerkárosultak mellett való kiállásáról adott hírt.

Mint azt Volner elmondta, a Jobbik két fontos dologban ért el előrelépést Cegléden és környékén. Az egyik az, hogy a kormányt el tudták téríteni eredeti szándékától, így az M4 autópálya első szakasza Budapest és Cegléd között épül meg, nem az eredetileg tervezett Szajol térségben. Az alelnök elmondta azt is, hogy a Jobbik szeretné, ha teljes értékű autópályaként épülne meg a szakasz, így biztosítva a közlekedés gyorsaságát, illetve a város számára a tőkevonzó képességet. A könnyebb megközelíthetőség vonzóbbá teheti Ceglédet a vállalkozók, nagyobb cégek számára is, ezáltal is munkahelyeket teremtve, az amúgy alvó városban.

Volner János nagyon fontosnak tartotta elmondani azt is, hogy a Jobbik a mai napig kitart a Hungária károsultak mellett. A képviselő Áder Jánoshoz fordult, hogy előzetes normakontrollra küldje el a Quaestor törvényt az Alkotmánybírósághoz, ugyanis, - többek között - a Hungáriásokat is ugyanolyan kár érte, mint a Quaestorral kapcsolatban álló befektetőket. A küzdelemnek nincsen vége, hiszen a Biztonság Trade ügyfeleit is megkárosították, ugyanolyan gazdasági bűncselekményre került sor az ő esetükben is. Könnyebb lenne a küzdelem, ha a körzet fideszes országgyűlési képviselői is az ügy mellé állnának, de mivel nem teszik – fogalmazott Volner – így ő maga fogja a harcot folytatni a ceglédi és környékbeli emberek kártérítéséért.

Terecskei Ágnes
(Fotó: Ceglédi Panoráma)