Életveszély a játszótéren

Horváth Attila, a Jobbik Ceglédi Alapszervezetének tagja, és volt felügyelőbizottsági tag, Cegléd város budai úti körzetének problémáit szívén viseli, az ott élők érdekeit erején felül igyekszik képviselni az illetékesek felé. Most sem volt ez másként: a körzet fideszes önkormányzati képviselőjével ellentétesen, ő felfedezte és képviselte azt a problémát, amit a budai úti játszótéren tapasztalt. A játszótéren egy életveszélyes, félig kidőlt fa várt arra, hogy az első erősebb szél kidöntse a helyéből, és csak a csodának, vagy a Feljebbvalónak köszönhető, hogy nem sérült meg senki.Szerencsére, a jobbikos időben jelezte a problémát az illetékesek felé, akik biztosították arról, hogy a helyzetet órákon belül megoldják.

Úgy tűnik, hogy olyan embert sikerült felállítani a felügyelőbizottsági tagok közül, aki a lakosság problémáját valóban a szívén viseli, és igyekszik a rendet felügyelni, habár nem ő nyerte meg a 2014-es választást a körzetben, és semmilyen anyagi érdeke nem fűződik ahhoz, hogy dolgozzon az itt élőkért.
A második megállapítás pedig az kell hogy legyen, hogy Cegléden zömében csak olyan fákat dívik kivágni, amelyek egészségesek, azok pedig, amelyek a lakosságot valóban veszélyeztetik, rá vannak bízva a sors kezére.