Nyílt levél Hörömpő Annamáriához, a Fidesz ceglédi elnökéhez

Reagálván a 2018. január 25-i közleményükre a következő információkról szeretném a ceglédi polgárokat tájékoztatni, egyúttal az Önök memóriáját is felfrissíteni: 
A Jobbik Magyarországért Mozgalom a magasfeszültségű távvezeték ügyének kirobbanása óta kiáll az érintettek mellett, és képviseli is az érdeküket, nem úgy, mint Földi László KDNP-s politikus. Földi mindössze a szavazatok reményében hitegeti a választópolgárokat, az ő érdekükben érdemlegeset nem tesz. Ne feledjük, hogy Földi László megnyugtatónak nevezte Aradszki András államtitkár parlamenti szavait, holott Aradszki csupán cáfolta a vezeték emberre gyakorolt káros hatását! 
A 400 kV ügye a véletlennek köszönhetően jutott napvilágra, ugyanis azt a Fidesz – több, aktuálisan kirobbant ügyhöz hasonlóan – titkolta a lakosság és az érintettek elől! Volner János a Jobbik frakcióvezetője a tavaly október 13-i és az azt követő összes tüntetésen is részt vett, ahol biztosította a megjelenteket közbenjárásáról. Az októberi tüntetés kapcsán hangsúlyozni szeretném, hogy Takáts László polgármester oly mértékben szerette volna ekkor a tiltakozók hangját elnémítani, hogy a hangosításhoz szükséges áram vételezését is megtiltotta. 
A Fidesz az egyetlen olyan párt, amely a kezdetektől fogva politikai kérdésként tekint az ügyre, a külföldi cég autóit pedig többre tartja, mint saját honfitársainak életét. Az Önök pártja volt az egyetlen, aki nem vett tudomást az ügy fontosságáról, majd amikor az érintettek a nyilvánossághoz fordultak, Takáts László volt az, aki nem volt rest a kamerába hazudni, és azt állítani, hogy nem volt tudomásuk a kiemelt nemzetgazdasági ügyről. Természetesen a fideszes gazdákat nem érinti a probléma, az ő területeiket ugyanis kikerüli a vezeték, beleértve az Ön 100 millió forint értékű kúriáját is.
Kérem tehát, hogy a hasonló, lakosság megtévesztésére irányuló, hazug nyilatkozatát ezentúl ne a ceglédi adófizető polgárok pénzén fenntartott CTV-n közölje le, egyúttal kérem, hogy a lakosság érdekeit szem előtt tartva politizáljon, amíg az emberek le nem váltják az Önök zsarnokságtól és korrupciótól átitatott pártját.

Terecskei Ágnes
Jobbik Magyarországért Mozgalom
Ceglédi Alapszervezet elnöke